Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dětský karneval na orlovně ve Vizovicích- 8. 2. 2015

10. 4. 2015

Dětský karneval na orlovně ve Vizovicích- 8. 2. 2015

 

                V neděli 8 února ožila vizovická orlovna tancem a hrami různých masek. 33 dětí a 30 rodičů přijalo pozvání na tradiční orelský karneval, a aniž to tušili, zároveň na narozeninovou oslavu. Asi se také ptáte, kdo a co slavil. To byla první hádanka, kterou museli přítomní vyluštit. „Je to malý chlapeček, většinou ho potkáváme večer, umí jen čtyři slova a má letos 50 let.“ Správně, i vy jste jistě poznali v oslavenci VEČERNÍČKA. Ten se na začátek celého odpoledne všem ukázal za zvuku znělky na svém houpacím koníčku.

                Když se mu zvládly představit všechny děti, mohli jsme se dát do společného tance. Brzy nás však přerušil Bob, který vyskočil z klobouku a přispěchal s dárkem pro oslavence. Všichni jsme si s ním zasportovali a mohli rozsvítit svíčku na Večerníčkovu dortu. Popřát k tak významnému jubileu přišly i další postavičky z pohádek, a tak jsme si mohli zatančit s vílou Amálkou, vyráběli jsme papírové čepice s Patem, házeli kroužky na kužel pod dozorem Rumcajse a honili žížalu v tunelu s Kosím bratrem.

                Jako vždy nechyběla ani letos tombola, která byla díky štědrým dárcům velmi bohatá, a tak si každé dítě mohlo kromě památky v podobě Večerníčka a nezbytného nafukovacího balonku odnést z karnevalu alespoň jednu cenu. Chtěla bych proto jménem pořadatelů moc poděkovat všem, kteří do tomboly přispěli svým darem.

                Velký dík patří také všem spolupracovníkům, bez nichž by karneval nemohl být takový, jaký byl- paní Hance Radoňové z Centra pro rodinu, Martinovi Štachovi, Lukáši Oškerovi a Honzovi Radoňovi, kteří pomáhali v bufetu a kde bylo třeba, Alence Kolaříkové, Verči Jaroščákové, Madlence Radoňové a AndrejceKneiflové, které na sebe vzaly role pohádkových postaviček a po celou dobu se dětem hezky věnovaly.

                                                                                              Alžběta Doležalová, Orel Vizovice

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář