Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dětský karneval na orlovně ve Vizovicích

V sobotu 23. ledna uspořádala naše orelská jednota dětský karneval. Stalo se již zvykem, že ho vždy zaměřujeme na určité téma. A tak i když za okny zrovna padal sníh a venku na hřišti se bruslilo, sál orlovny se proměnil na rozkvetlý květinový palouček.

Za dětmi, které se přestrojily za princezny, víly, rytíře, kovboje, spidermany, průvodčí a další postavičky, brzy po oficiálním začátku přiletěla včelka Mája s kamarádem Vilíkem, kteří všechny celé odpoledne bavili. Kromě tance a ukazovaček si děti vyzkoušely řadu soutěžních úkolů, např. prolézaly tunelem, házely balonky do sluníčka, sbíraly do kbelíku med a přebíhaly z kytičky na kytičku. Za jejich splnění vždy každý dostal nějakou drobnou odměnu, kterou jsme mohli pořídit díky podpoře města Vizovice. Završením celého odpoledne bylo rozdání tomboly plné pěkných cen.

I letos nás velmi potěšila bohatá účast dětí a rodičů a rozzářená očka všech dětí. Už teď se se všemi těšíme na viděnou na karnevale zase příští rok!

 

Fotografie z karnevalu si můžete prohlédnout ve fotogalerii naší jednoty (http://orel-vizovice.rajce.idnes.cz/Karneval_2016)

 

Mgr. Alžběta Doležalová